PEVAČICA NAPALA ĐURIĆEVU Mazu će dugo boleti Tamarin odgovor!

Brutalan odgovor

Foto: Alo

Pevačica Nataša Maza, koja je rođena kao muškarac, pre deset godina je rešila da promeni pol.

Započela je muzičku karijeru, a poznata je kao neko ko voli da komentariše sve što se dešava u Srbiji. Pre nekoliko meseci najavila je da se povlači iz medija jer za njenu pojavu ne postoji razumevanje, međutim, odlučila je da se ponovo oglasi na društvenim mrežama.Povod nije bio njena nova pesma, već želja da isproziva novopečenu pevačicu Tamaru Đurić. Mazi je zasmetalo to što se Tamara fotografiše naga.

– Eh, Srbijo, šta si dočekala, da nas jedna raspevana kokoška Tamara Đurić uči o Božiću, porodičnim i životnim vrednostima. Da, da ona ista Tamara koja umalo osta bez glave zbog guzice. Slikaj, sestro, to dupe i ćuti, mnogo će te više voleti – napisala je pevačica na svom Fejsbuk nalogu.

Njen gest mnogi su shvatili kao želju da ponovo bude prisutna u medijima.

– Ne radi se tu samo o Tamari, nju sam videla, pa sam zato iznela svoje mišljenje javno. Nikada nisam imala problem da kažem svoj stav i da pričam kako jeste. Je l‘ normalno da ona priča o praznicima, svetinjama, duhovnim vrednostima? Svi znamo ko je ona, šta radi i čime se bavi. Ona je gola, fotografiše guzicu, a tema priče je Božić, nešto čisto i duhovno. Ako neko to smatra ispravnim, nek mi da argumente da je tako. Meni to nije normalno – rekla je Maza za „Alo!”.

S druge strane, Tamara Đurić se gromoglasno nasmejala kada smo je pozvali da nam prokomentariše izjavu Nataše Maze.

– Jao, pa zar moram da komentarišem razne pojave? No kad sam već komentarisala svakakve starlete, one ništa nisu eminentnije od te Maze. Razlika između žena koje sam do sada komentarisala i te Maze ne postoji, osim što ove još nisu odsekle polni organ – rekla je Tamara, ne prestajući da se smeje.

– Sad se setih o kome se radi. To je zapravo jedan gospodin koji je došao na audiciju za „Farmu”, na koju ga nisam pustila, bar kao kobilu. Kažem kobila, jer čovek mrtav ‘ladan odseče sebi polni organ. Do sada sam komentarisala zaista svakakve pojave, ali ovaj je zaista nešto što ni na dnu ne postoji. Zar zaista treba pričati o muškarcu koji se popne na štikle i ide ulicom i još misli da je to normalno? Pa „ono” još, kao, nešto misli? Anđeli s njim, s njom, s njuma, s njima… šta god da je to – rekla je Tamara za „Alo!” u svom stilu.

Izvor: alo.rs

Povezane vesti

0
0

Komentari

komentar

About Zona4420 375 Articles
Zona 4420
Contact: Website