Veštica u zagrljaju telohranitelja

Zaljubila se

Anđela Veštica, bivša učesnica „Zadruge”, već neko vreme uživa u emotivnoj vezi sa Jovanom, telohraniteljem sa ružičaste televizije!

Kako saznajemo, popularna reperka još ne želi da svog momka eksponira u javnosti, a dobro obavešteni izvor za „Alo!” kaže da je bivša zadrugarka odmah po ulasku u rijaliti bacila oko na telohranitelja, koga je mogla da viđa i tokom svog učešća.

– Anđeli se već prvog dana rijalitija svideo Jovan, iako je imala razne afere sa Đeksonom. Znala je da ne može da se dovoljno približi tom dečku, koji joj je bio tako blizu, a tako daleko. Ipak, i ona se njemu svidela i započeli su vezu čim je izašla iz rijalitija. Nakon što se drugi put vratila u „Zadrugu”, videli ste i sami da je mnogo želela da izađe, a glavni razlog je bio upravo on. Za njihovu vezu su saznali ljudi iz produkcije i zbog toga nisu dozvolili da on bude na poziciji na kojoj je radio do tada, kako se ne bi viđali. Kada su je fanovi poslušali i odlučili da Anđela izađe u spoljni svet, ona je i sama rekla da se mnogo zaljubila, kao i da želi da se potrudi oko Jovana – kaže naš izvor i dodaje da se Anđela promenila otkada je u vezi sa telohraniteljem.

 

Izvor: alo.rs

Povezane vesti

0
0

Komentari

komentar

About Zona4420 375 Articles
Zona 4420
Contact: Website