Anin novi frajer

Brzo se utešila

Foto: Alo!Rajko Ristić

Marko je Sevićkin lični trener i već neko vreme joj pomaže da bude u savršenoj formi. Upravo je on zaslužan za to što, uprkos krahu braka, pevačica nikad nije izgledala bolje.

– Ana je pod stresom zbog razvoda, a Marko je bio uz nju u trenucima kad joj je bilo mnogo teško. Razgovarali su o svemu onome što su mediji pisali o njoj i Darku, priznala mu je da je pod velikim pritiskom i da joj znači što ima s kim da popriča – otkriva izvor i dodaje da su mišićavi mladić i atraktivna “Zvezda Granda” lep par:

– Dečko je zgodan, mlad, ona je lepa, a sada već i slobodna, nema tu ništa loše. Dok je cela Srbija brujala o njenoj aferi sa Acom Lukasom, Darkovim prevarama i problemima u braku, ona je našla rame za plakanje. Prijalo joj je da Marku olakša dušu, pa ne čudi što su se toliko zbližili – kaže izvor blizak pevačici.Podsetimo, Ana i Darko su se venčali 12. juna 2014. godine, a ubrzo posle toga su dobili ćerkicu Lorenu. Oni su nedavno objavili da se razvode i poručili da razlog za njihov rastanak nije treća osoba.

Izvor: alo.rs

Povezane vesti

0
0

Komentari

komentar

About Zona4420 375 Articles
Zona 4420
Contact: Website