Slobine PRAVE namere

Istine i laži

Foto: Printscreen

 

Sanja Jakšić sinoć je napustila ”Zadrugu”, te je rešila da podeli neke detalje vezane za njen boravak tamo.

Ona je ušavši u Belu kući, sada bivšem dečku njene drugarice Tijane, Nemanji Đeriću Đeksonu prenela vest da je ona u drugom stanju, što je njega veoma povredilo.

Međutim, ubrzo se ispostavilo da su ona i Tijana smislile trudnoću kako bi povredile Đeksona i vratile mu za njegove afere u rijalitiju.

– Sve u vezi trudnoće je bila Tijanina ideja. Ja sam se dvumila da li da mu to prenosim. Đeksona nisam poznavala lično, samo preko Tijane. Naš plan je bio idealan da Tijana na neki način vrati Đeksonu. Ona je plakala noćima zbog njega i onoga što joj je javno uradio, vrištala mi je na telefon… E onda sam ja rešila da mu to prenesem, ali da sam znala da će to toliko da ga povredi, ne bih to uradila, kajem se! Njemu je baš teško i razmišljala sam kako da mu stavim do znanja da je sve laž, ali nisam uspela. Đekson je ispao idiot, ali mi je krivo, on je ljudsko biće – započela je priču Sanja za Pink.rs.

Nakon toga dodala je da ne veruje da između Đeksona i Jelene Krunić može da dođe do nečeg ozbiljnijeg, kao i da veruje da će se Tijana i on pomiriti, jer su i ranije jedno drugom opraštali prevare.

– Mislim da između Jelene Krunić i Đeksona neće biti ništa. I ako bude nešto više između njih, ona će mu biti samo još jedna u nizu i ništa više. Nadam se da će se on i Tijana pomiriti i to me uopšte ne bi čudilo. Oni su imali uvek neku bolesnu vezu. On je nju napolju prevario 100 puta, ona je njega prevarila 100 puta i sve su opraštali jedno drugom i nastavili da budu zajedno. Veorvatno je Đekson zbog toga sebi dao za pravo da to uradi i tamo – rekla je Sanja Jakšić.Pored toga otkrila da je došla do šokatnog otkrića tokom boravka u Beloj kući koje se tiče Lune Đogani, Slobe Radanovića i Kristine Kije Kockar, ljubavnog trougla koji intrigira domaću javnost mesecima.

– S jedne strane mi sve to izgleda kao jedna velika igra, a sa druge mi je nepojmljivo da neko tako glumi! Nije mi uopšte jasno kako se to u Kijinom životu odjednom pojavio opet Andrija. Sigurna sam da je ona varala Slobu još pre ”Zadruga”. Čak je i Sloba juče rekao rečenicu: ”Ja sam tebe prevario zbog tvoje prevare”. Meni je u toj celoj priči žao Lune jer sam sve više uverena da je Sloba sa njom samo iz osvete i da bi vratio Kiji. Nije malo pet godina, a nije lako baciti sve to u vodu.

Oni po ceo dan histerišu ko jo koga više voleo, kome je bilo lepše, mislim da to ne bi radili da im nije stalo. Ništa meni tu ne pije vodu, iskreno. Pritom, njih dvoje super funkcionišu kada nisu za stolom, to je neverovatno, a posebna priča je to što Luna i Kija pričaju po celu noć – kaže bivša zadrugarka i dodaje da se sa Lunom veoma zbližila u rijalitiju i da će joj biti veoma žao ako se zaista ispostavi da je Sloba sa njom iz osvete Kiji – završila je Sanja.

 

Izvor: alo.rs

Povezane vesti

0
0

Komentari

komentar

About Zona4420 375 Articles
Zona 4420
Contact: Website