Uslovi korišćenja

Pravila i uslovi korišćenja sajta

Korišćenjem bilo kog dela sajta Zona4420, smatra se da su korisnici upoznati sa pravilima i uslovima korišćenja sajta (u daljem tekstu: TOS), kao i da prihvataju korišćenje sadržaja ovog sajta isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost. Dužni ste da redovno čitate TOS korišćenja sajta, i da ste u svakom trenutku upoznati sa aktuelnim TOS.

Zona4420.com ima autorska prava na sve tekstualne sadržaje, a svi posetioci imaju pravo besplatno koristiti sve sadržaje na portalu ukoliko ne krše TOS. Sve sadržaje na portalu koristite na vlastitu odgovornost i Zona4420 se ne može smatrati odgovornim za bilo koju štetu nastalu korišćenjem.

Povreda Vaših autorska prava

Ukoliko smatrate da je Zona4420 povredila Vaša autorska prava po bilo kom osnovu, molimo Vas da nas obavestite o tome na email adresu zona4420@gmail.com.com i slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biti uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Zaštita privatnosti

Zona4420.com poštuje privatnost svojih korisnika i posetioca sajta.
Zona4420.com se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja sajta, te da privatne podatke neće distribuirati niti prodavati trećoj strani, osim uz pisanu dozvolu korisnika.

Komentari korisnika

Zona4420.com zadržava pravo da ne objavi komentare kojima se povređuje privatnost nekog lica, uvredljive sadržaje kao i sadržaje koji su u suprotnosti sa Zakonom o javnom informisanju. Takođe, Zona4420.com ne odgovara za komentare korisnika koji su odraz njihovog mišljenja.

0
0